tisdag 27 november 2012

En ängels tålamod.....

Sitter i Norrköping och försöker starta upp ett nytt projekt men har bara ett halvt nystan av det garn jag vill använda och har tappat bort garnets etikett =inte bra. För att försöka lösa problemet har jag kört lite med maken som är hemma i Oxelösund. Efter att han för typ sjuttioelfte gången har letat bland mina garner där hemma kommenterade följande: "du måste ju vara ur less på mig och mitt förbannade garn" och fick ett helt underbart svar: "men den dagen du tar nystan med dig och lägger bredvid kudden har det gått för långt". Så nu vet jag vart gränsen går tiihi.
Följande scenario är alltså ett BIG no no.......
Observera att det e M sjäv som är bildens upphovsrakare.

fredag 23 november 2012

Vetenskapligt bevisat......

Har hittat belägg för att det är bra att ha många olika projekt på gång samtidigt..... små statiska grepp sliter på händerna och därför måste det ju vara bra att variera greppet genom att växla mellan olika projekt. Så för att skona alla handarbetande händer rekommenderas att ha många olika projekt gärna med olika grovlek på stickor och virknålar och gärna arbeta med olika tekniker.

tisdag 6 november 2012

Systerband

Kom på tanken att göra två identiska armband åt mig och min syster där varje berlock har en speciell betydelse och mening.Och till detta har jag skrivit en liten dikt som förklarat berlockernas och armbandens betydelse och symbolik. Tanken är att min syster skall få sitt armband när hon fyller år om en månad så detta inlägg kommer att bli publicerat med en viss fördröjning.

Hjärtan en symbol för vår kärlek till varandra och ugglor som står för vår klokhet.
Stjärnor lika strålande som vår framtid skall bli och lika mångfacetterade som oss.
Citrin som en representant för dig och bergskristall som en representant för mig.
Systrar för evigt sammanlänkade.